...att försöka förstå.......

Ibland är det väldigt svårt att förstå varför olika saker händer i ens liv... Att allt som händer har en mening är helt klart men att förstå är en annan.
Jag har nu hamnat i en situation som jag inte riktigt får grepp om själv och har faktiskt sökt hjälp för det men ändock för min del är det väl okej det är värre för dom runt mig..
Att kunna förstå hur saker känns inombord för en annan människa är omöjligt man kan ha förståelse men inte veta hur det känns... då för den som i detta fal är jag inte kunna förklara hur och varför gör inte saken speciellt lättare för dom runt mig..
Ena dan mår jag bra nästa dåligt jag är ständigt trött och egentligen inte kroppsligt utan psykiskt detta som håller på att komma upp till ytan är stort väldigt stort något som varit begravt och gömt i över 30 år... att acceptera det och förstå det är en sak för mig, och det känns ju jätte skönt att nu äntligen fått svar på varför jag levt som jag gjort varför jag och min nuvarande sambo haft dom problem vi haft har i alla år (13) egentligen ligger inte felet hos honom utan hos mig men att han inte förstått eller än förstår ligger helt hos honom... ibland händer saker vid helt fel tillfälle som nu... mitt i sommarn när vi har som absolut mest att göra på jobbet då pallar jag inte trycket, jag tappar fokus jag sover inte ordentligt och kroppen strejkar konstant.. jag borde nog vara sjukskriven och har nog behövt det sen i november när bägarn redan då va full... men saker hände så jag fick bita ihop och fortsätta tror ärligt att nu är det överfullt och jag har ingen plats kvar... energin är slut orken borta motivationen borta...
Jag försöker verkligen ta en dag i taget försöker tänka positivt tänka på mig själv först men det är svårt jätte svårt för omständigheterna runt mig gör att jag inte hinner andas ordentligt ja hinner inte få grepp... 
Tur i allt detta är mina vänner som orkar stå ut med mig och som stöttar mig i alla lägen.. 
Allt har sin gilla gång sägs det och det är nog väldigt sant man måste bara låte det för göra det också vissa saker går inte att stressa med och vissa saker tar längre tid än andra..
I mitt fall måste ja hitta tillbaka till fokus måste hitta orken igen... 
Men tar en dag i taget o har hoppet uppe att allt kommer bli bra....
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: